ŠTEVILNO

Nepopisna gneča: pričakujeta že 19. otroka

Objavljeno: 23.01.2016 21:50Posodobljeno: 23.01.2016 21:51

Ko je Sue rodila nazadnje, je dejala, da otrok ne bosta več načrtovala, ampak bosta pustila naravi, da naredi svoje.

Najštevilnejša britanska družina se bo kmalu povečala še za enega člana. Sue in Noel Radford sta lani junija postala mamica in očka mali Hallie, 40-letnica pa bo že julija ponovno rodila.

Slavna družina, ki se menda preživlja brez kakršne koli pomoči države, je sporočila, da je bila ponovna nosečnost sicer presenečenje, ampak so že prijetno vznemirjeni zaradi novega člana. Novico so sporočili kar prek facebooka.

Ko je Sue rodila nazadnje, je dejala, da otrok ne bosta več načrtovala, ampak bosta pustila naravi, da naredi svoje. »Prišel je kot veliko presenečenje,« je zdaj priznala za The Sun. Bila sta namreč prepričana, da se je ta čas zanju pač iztekel, vendar očitno ni tako.

Novica je prišla je nekaj tednov po tistem, ko je najstarejša hči Sophie (22) na božični večer rodila tretjega otroka, sina Lea. Sicer pa je Sue prvič zanosila pri rosnih 14 letih. Oba posvojena sta se odločila, da otroka obdržita. Nazaj se nikoli nista ozirala in čez nekaj let je zanosila ponovno. Pa spet in spet. Ni pa šlo vedno vse gladko, saj sta 17. otroka, dečka po imenu Alfie, izgubila v 23. tednu nosečnosti.

Povezane vsebine