SOČNI IZBOR

Najbolj seksi učitelj je matematik Pietro

Objavljeno: 25.03.2016 21:08Posodobljeno: 25.03.2016 21:08

Italijanski profesor je obnorel študentke in postal supermodel.

Za študentke londonske univerze je bil najlepši trenutek, ko so zaposlili novega učitelja matematike. Nenadoma se je njihova udeležba na predavanjih skokovito povečala, saj je 27-letni Pietro Boselli prava paša za oči. Krasotec iz Italije je študentke tako vznemiril, da so ga začele skrivoma fotografirati in si posnetke izmenjevati ter jih objavljati na spletu.

Brez njegove vednosti so postavnega mladeniča iz mesta Negrar blizu Verone prijavile na mednarodno spletno tekmovanje za najbolj seksi učitelja. Brez težav je pometel s konkurenco. Pietro je povedal, da je nekoč sanjal, da bi postal maneken, a se je na koncu odločil za akademsko kariero in postal diplomirani inženir mehanike. No, usoda je vendarle hotela svoje in ga postavila za model modnega velikana Armanija. »V bistvu me je bilo sram, prepričan sem bil, da me bodo ljudje iz akademske srenje začeli vzvišeno gledati.«

A na koncu mu je vendarle uspelo dokazati, da se lahko v eni in isti osebi združita lepota in pamet, in to celo v moškem. Toda za njegov videz je potrebnega veliko odrekanja in dela. Pietro ne skriva, da se mora vsak dan držati stroge diete, poleg tega se redno druži z utežmi. Na instagramu mu sledi neverjetnih 900.000 ljudi, številni ga po videzu primerjajo z Davidom Beckhamom. Pietro pa vendarle priznava, da ga ljudje pogosto ne jemljejo resno, ker je preveč lep. Zanimivo bi bilo izvedeti, kakšen je učni uspeh njegovih študentk, lahko le ugibamo, koliko jih potrebuje dodatna pojasnila o integralih, odvodih in, seveda, korenih.