NUDISTIČNI POTNIK

Nagcu Ericu so preprečili polet

Objavljeno: 08.03.2016 09:54Posodobljeno: 08.03.2016 09:54

Na letališču v ZDA prijeli popolnoma golega moškega.

NASHVILLE – Policisti na mednarodnem letališču v Nasvillu v ZDA so morali ukrepati. Na potniškem terminalu je možakar popolnoma nag lahkomiselno in kar malo preveč svobodno postopal naokoli. Vanj so morali potniki in osebje zreti tako dolgo, dokler ga niso policisti slednjič le aretirali, sporočili so, da zaradi nespodobnega obnašanja v javnosti.

Potniki so bili v šoku, poročajo. Menda so ravno čakali v koloni za dovoljenje za odhod proti letalu, ko se je mimo na lepem sprehodil Eric Cherry. Kot še poročajo, si je hotel kupiti letalsko vozovnico, čeprav se zastavlja vprašanje, v katerem žepu neki je hranil denarnico.

Nagec je v nekem trenutku oplazil Toda Brillianta, poslovneža, ki je čakal na svoj let za Kalifornijo. Bil je eden redkih, ki niso kazali ogorčenega obraza. Golemu Ericu je celo podal roko in dejal: »Čestitam, neverjetni ste!« Cherry pa se mu je zadovoljno zahvalil. »Takoj zatem pa so ga policisti že prijeli,« je na družabnem omrežju ta nevsakdanji dogodek popisal Brilliant, ki mu policijski ukrep ne bo ostal v najlepšem spominu. V še slabšem, pravi, mu bo ostala slika vseh tistih skisanih potnikov.

»Nashville me je dotlej resnično prevzel, prav navdušen sem bil nad njim! Toda tisto, kar se je zgodilo na letališču, mi ni bilo všeč. Razen peščici so namreč veliki večini, ki je bila priča nagemu Cherryju, čeljusti treščile naravnost ob tla,« je nadaljeval. »Pa kaj, če je hodil naokoli brez vsega, je treba zaradi tega res zagnati takšen vik in krik?!« se je hudoval nad rojaki.

Šele pozneje je širna ameriška pa tudi mednarodna javnost izvedela, da to še zdaleč ni bil prvi takšen Ericov podvig. Za podobno nespodobnost je bil namreč leta 2009 že obsojen. Le da so ga takrat zasačili še pred vhodom v letališko poslopje.