MUSLIMANSKA PORNESA

FOTO: Pakistanka se želi le ljubiti z dekleti in samozadovoljevati

Objavljeno: 17.02.2016 20:50Posodobljeno: 17.02.2016 21:35

Pakistansko igralko obsoja ves muslimanski svet.

  • Foto: facebook
  • Foto: facebook
  • Foto: facebook
  • Foto: facebook

Nadia Ali ni običajna Pakistanka. Je igralka v filmih za odrasle, ki jih že dobro leto snema v ZDA. Njeni rojaki in mnogi državljani islamskih držav na njeno početje gledajo z neodobravanjem, zlasti ker je v porničih nastopila pokrita s hidžabom. Da je bila zakrita s tradicionalnim pokrivalom muslimank, je seveda velika žalitev za muslimanske vernike. A Nadia ima razumevajočo družino. Kljub temu da ve, s čim se njihova članica ukvarja, jo sorodniki podpirajo in se ji niso odrekli. Nadia pa načrtuje tudi veliko akcijo v podporo sicer prepovedani istospolni ljubezni v Pakistanu. Načrtuje, da bo še letos posnela več filmov z lezbično tematiko.

Vere ni v njenih filmih

Nadia trdi, da vere ne vpleta v svoje filme. Pravi, da je režiserjem porničev, v katerih nastopa, prepovedala, da bi v naslovih uporabili besedo muslimani. »Zame je to stvar pakistanske kulture, ne vere. Glede na to, da je dekletom na Bližnjem vzhodu seks skorajda prepovedan, želim pokazati, kako lepo se je ljubiti z dekleti in se samozadovoljevati,« je poudarila.

Ne bo odnehala

In čeprav je lani dobile več groženj s smrtjo zaradi hidžaba v porničih, se Nadia ni prestrašila. Meni, da je drugače misleče treba spoštovati in biti do njih prijazen. Četudi se ne sme vrniti v rodni Pakistan, pravi, da je nihče ne bo utišal.