OGROŽEN PENIS

FOTO: Gasilci so mu reševali spolni ud

Objavljeno: 13.11.2017 20:35Posodobljeno: 13.11.2017 20:36

Ni znano, zakaj si je Nemec obtežil genitalije. Kar tri ure so gasilci žagali 2,5-kilogramsko utež.

BERLIN – Navdušenec nad fitnesom je moral poiskati zdravniško pomoč, saj se je zataknil v uteži. Ali če smo bolj natančni: v luknji uteži se je zataknil njegov penis. Moškega so odpeljali na urgenco v kraju Worms, kjer so zdravniki dobro vedeli, kaj jim je narediti – na pomoč so poklicali gasilce, ki so s posebno opremo osvobodili njegov že rožnati in otečeni penis. Tri ure so brusili, žagali in rezali 2,5-kilogramsko utež, bila je na zares zelo občutljivem mestu.

Gasilci so spet dokazali, da znajo biti nežni.

Ni sicer povsem jasno, kako oziroma zakaj je moški vtaknil ud v okroglo utež, so pa na urgenci naredili fotografije prej in potem. Namenjene naj bi bile le njihovi rabi, tudi učenju, toda kmalu so se nad njimi čudili mnogi uporabniki družabnih omrežij, zaradi tega pa zdaj v bolnišnici že poteka preiskava. Gasilci, ki so sodelovali pri osvoboditvi, so povedali, da je bila to nenavadna nesreča: »Naši gasilci so lahko zelo nežni, to so dokazali v primeru, ko so nas na pomoč poklicali iz bolnišnice. Neki moški je intimne dele vtaknil v 2,5-kilogramsko utež, a po več urah nam jo je uspelo odstraniti.«

Moški jo je še dobro odnesel, v najhujših primerih morajo zdravniki ud amputirati, to se je primerilo lani. Nekemu moškemu se je penis zataknil v plastenki, ki jo je uporabil kot spolno igračko; pomoč je poiskal šele po štirih dnevih, ko so bile njegove genitalije že črne in mu zdravniki več niso mogli pomagati.  

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja